Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/middennederland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Wandkoeling

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home » Wandkoeling

Wandkoeling

Met wandkoeling kunt u producten tentoonstellen zodat uw klanten een goed overzicht hebben van uw assortiment. Bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland vindt u een breed assortiment aan koeltechnieken. Wij leveren aan supermarkten, ziekenhuizen, zorginstellingen, grootkeukens, restaurants en groothandels. Kortom, aan iedereen die met koelen en vriezen te maken heeft. Wij zien u graag binnenkort in onze showroom in Ingen.

De wandkoeling die meewerkt aan een beter milieu

Aan koelinstallaties worden technische eisen gesteld welke betrekking hebben op onder meer verbindingen, pijpwanddiktes, afsluiters etc. Ook mogen aan koelinstallaties alleen nog werkzaamheden verricht worden door STEK- erkende bedrijven die CFK- gecertificeerde monteurs in dienst hebben. Zo bent u verzekerd van installateurs die hun vak tot in de puntjes beheersen en dat u hen blindelings kunt vertrouwen. De wandkoeling die u gekozen heeft komen wij graag bij u thuis afleveren, installeren en wanneer het nodig is voor een onderhoudsbeurt, verrichten wij deze ook graag. Het is verstandig om uw wandkoeling periodiek te laten controleren. Wij hanteren het volgende schema:

  • 5-50 ton CO2 equivalent – 1 keer per 12 maanden;
  • 50 -500 ton CO2 equivalent – 1 keer per 6 maanden;
  • >500 ton CO2 equivalent – 1 keer per 6 maanden (automatische lekdetectie verplicht!).

Voor meer informatie over wandkoeling of vragen kunt u bellen naar het telefoonnummer 0344-689393.

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

VAKBLAD

Wij staan een keer per maand in een vakblad.

Beurzen

Wij staan met ons familie bedrijf op beurzen, zoals de slagersbeurs.

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht