Home » Referenties

Referenties

De Gebackerij Nuenen

De Gebackerij te Nuenen is een Brood en Banket bakkerij waar alles op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd. Ze hebben als specialiteit de beschuitbollen en de overheerlijke Bienenstich.
Wij hebben bij de Gebackerij een chocolade vitrine mogen leveren. Wij wensen de Gebackerij een hoop goede zaken toe. 

seafood kijkduin    

Seafood Kijkduin is de visspecialist in de Daily taste van nieuw Kijkduin. Kijkduin kenmerkt zich door rust, ruimte en de gemoedelijke sfeer rondom de zee. Deze kenmerken zijn weer terug te zien in hun winkel en producten. Sinds vandaag officieel geopend!
Wij wensen familie Hop een hoop goede zaken toe.

Slagerij Diepeveen     

In 2019 is Slagerij Diepeveen Herveld getroffen door een grote brand. In 8 maanden tijd is het gelukt om de slagerij en winkel opnieuw op te bouwen. Inmiddels zijn de deuren weer geopend.
De nieuwe koel-vriesinstallatie is helemaal van deze tijd en is voorzien van warmteterugwinning. De ruimtes zijn efficiënt ingedeeld. Door de Danfoss systeem manager is de totale installatie vanaf een app te bedienen. Dit maakt ook de temperatuur registratie zeer eenvoudig en zorgt voor veel gebruiksgemak.

De winkel heeft een totaal andere uitstraling gekregen. De witte tegeltjes hebben plaats gemaakt voor grote grijze tegels. De koeltoonbank en wandkoelingen zijn in het zwart uitgevoerd. Door Witteveen meubel & interieurbouw is er een zwart stalen rek geleverd boven de koeltoonbank. Ook heeft hij de balie en de koeltoonbank voorzien van dezelfde houtlook. Dit maakt de winkel weer helemaal klaar voor de toekomst.

Wij zijn ontzettend trots dat wij dit hebben mogen leveren. Daarom willen wij graag familie Diepeveen bedanken voor het vertrouwen en wensen wij hun heel veel goede zaken toe.

Toko Rinus      

Het eindresultaat bij Toko Rinus VOF. Wij wensen toko Rinus een hoop goede zaken toe.

Toko Rinus, is al meer dan 50 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken als het gaat om oosterse gerechten. Ze hebben alle ingrediënten die u nodig heeft als u zelf een lekkere, oosterse maaltijd wilt maken (alles voor de Indische, of Surinaamse keuken).
Géén zin om te koken? Dan kunt u ook terecht voor afhaal. U heeft keuze uit meer dan 65 kant en klare gerechten, altijd vers bereid!
Toko Rinus is dus zeker een bezoek waard.

Poelier van Ledden    

Onze koeltoonbank is nu ook te vinden bij het winkelcentrum TImmer in lienden bij Poelier Van Ledden.

Ruim 30 jaar geleden hebben wij ook de koeltoonbank mogen leveren bij Poelier van Ledden in Kesteren. Deze is toen nog aangesloten door onze (o)pa Bert samen met zonen Gise en Klaas koops.
Wij zijn super trots en dankbaar dat onze eigen lijn toonbank ‘Gisel’ nu weer in de winkel te vinden is. Het zelfbedieningsmeubel, de airco, het luchtgordijn en de koel- en vriescellen hebben wij ook mogen leveren met bijbehorende installaties.
Poelier van Ledden heeft de toonbank geheel naar eigen smaak aangekleed, het is een prachtige winkel geworden

Slagerij Brouwer    

 Onze Koeltoonbank is nu ook te vinden in Purmerend bij Slagerij Brouwer. Wij hebben naast onze koeltoonbank nog een achterwandmeubel, zelfbedieningsmeubel, centraal koel aggregaat en display koel- vrieskast mogen leveren.
Slagerij Brouwer streeft naar een zo puur en eerlijk mogelijke smaak! Ze bereiden 90% van de producten die ze verkopen dan zelf. Wij vinden dat het een prachtige winkel is geworden waar ze hun producten optimaal in kunnen presenteren!

Kip en Lekker    

 Wij hebben bij Kip en lekker 5 meter aan Koeltoonbank ‘Gisel’ mogen leveren en een wandkoeling waar ze hun heerlijke kip, kalkoen en verse maaltijden in kunnen presenteren! De toonbanken en wandkoeling zijn aangesloten op een centraal aggregaat.
Het stadje Oudewater is weer een betrouwbare poelierswinkel rijker! 

Vishandel Jos Geerts   

Vishandel Jos Geerts te Westervoort heeft de deuren van zijn viswinkel geopend. Wij hebben hier ons nieuwste model koeltoonbank de Gisel mogen leveren. Hierbij foto’s van het eindresultaat. Wij wensen vishandel Jos Geerts een hoop goede zaken toe.

Boerderijwinkel Bosheurne   

Met door ons geleverd wandvriezer, vriesmachine, montage en installatiewerk.  

MCD boudewijn- van Est   

Bij MCD boudewijn- van Est hebben wij een occasion wandkoeling mogen leveren. De wandkoeling is door ons aangesloten op de bestaande koelinstallatie.  

Bakkerij van Voorthuizen    

Het eindresultaat bij Bakkerij van Voorthuizen. Door ons is het koelmeubel Florida geleverd. Dit koelmeubel is geschikt voor het koelen van gebak. De koelingen zijn aangekleed door een interieurbouwer. 

BP kok A4-west  

Bij BP Kok A4-West in Hoofddorp hebben wij zelfbedienings koelmeubels mogen leveren. BP Kok is het grootste onafhankelijke tankstation van Nederland er kan zeven dagen per week, 24 uur per dag, worden getankt

Bijzonder lekker

Bij Bijzonder Lekker te Beetsterzwaag hebben wij een wandkoeling, wandvriezer en zelfbedieningsmeubels mogen leveren inclusief bijbehorende koel en vriesmachines.

Wij wensen bijzonder lekker een hoop goede zaken toe.

interieurontwerp Byfrank. www.byfrank.nl
Fotografie Marit Anker.

Vispaleis 

Afgelopen maandag en dinsdag hebben onze monteurs 2 stukken ‘Gisel’ koeltoonbank met bijbehorende componenten mogen leveren en installeren in Termunterzijl bij Vispaleis Westerhuis. Onze toonbank staat nu helemaal bovenin het puntje van Nederland!!

Toko Gembira 

Toko Gembira heeft een tweede vestiging geopend in Amstelveen. Met door ons geleverde koeltoonbank en koelmachine. Wij wensen toko Gembira een hoop goede zaken toe. 

Viswinkel chris Koelewijn 

Bij viswinkel Chris Koelewijn te Zeewolde hebben wij ons nieuwe type de Gisel mogen leveren.  

Arjan Pastoor Veenendaal

Arjan Pastoor heeft een nieuwe vestiging geopend in Veenendaal. Hier hebben wij onze eerste levering mogen leveren van ons nieuwe model koeltoonbank type Gisel.   

Wals Kaas  

Bij Wals Kaas te Amsterdam hebben wij een occasion koeltoonbank mogen leveren. Wat een mooi eindresultaat. Brengt u een bezoek aan Amsterdam, dan is het zeker de moeite waard om even langs te gaan bij Walskaas het kaashuis zit tegenover het centralestation. 

Lunch Café Leonidas  

Wij hebben 2 mooie RVS displaykasten mogen leveren bij Lunch Café Leonidas Delft. Hier gaan ze hun heerlijke gebak uit verkopen. De kasten kunt u bekijken in onze showroom en binnenkort zijn ze ook gemakkelijk te bestellen bij ons op de webshop.

VErwerkingsruimte slagerij augustinus  

Hierbij het eindresultaat van de nieuwe verwerkingsruimte van Slagerij Augustinus. Hier hebben wij de cellen, deuren en de koel- en vriesinstallatie mogen leveren. De ruimtes zijn in de puntjes afgewerkt en het resultaat mag er zeker zijn! Laat die BBQ’s maar komen, 
Versplein Augustinus is er helemaal klaar voor! Bedankt voor de goede samenwerking.

Vers Inn  

Bij de winkel Vers Inn hebben wij onze koeltoonbanken van het merk Koops mogen leveren. Vers Inn is al ruim 25 jaar een verswinkel op de Helftheuvelpassage te ‘s-Hertogenbosch. Hier bakken ze elke dag verse broodjes en verkopen ze verse kaas en vleeswaren van de beste kwaliteit. De winkel heeft een totale metamorfose gehad.

Pasar Markan 

Graag zou ik jullie een dagje mee willen nemen bij Koeltechnisch buro midden Nederland:
Afgelopen maandag 28 januari hebben wij een ‘Koops’ koeltoonbank met bijpassend aggregaat bij Pasar Makan te Rijswijk mogen leveren. ’s ochtends rond een uur of 8:30 kwamen wij aan bij de klant vanuit ons dorpje Ingen. Wij werden hartelijk ontvangen door Gina en Frans en werden gelijk verwelkomd met een lekker kopje koffie, altijd fijn. De monteurs en ik (Gisella Koops) zijn gelijk aan de slag gegaan. Ten eerste hebben wij de oude koeltoonbank uit bedrijf gehaald en deze naar buiten gereden. Toen de ‘Koops’ koeltoonbank uitgeladen met bijbehorende componenten. Tussendoor kregen wij nog een heerlijke saté van Gina, een echte aanrader! Eind van de middag was de koeltoonbank klaar voor gebruik en kon dochter het heerlijke eten dat vader Frans ’s ochtends had gemaakt verkopen. Hij staat hier prachtig! Wij wensen Pasar Makan heel veel plezier en gebruiksgemak toe!

Maison kelder 

Centrale koel-vriesinstallatie voor Maison Kelder te den Haag. In onze eigen werkplaats samen gesteld. Een echt stukje vakmanschap!

Maasland Aquacultuur  

Bij Maasland Aquacultuur te Oss hebben wij de koeltechniek mogen verzorgen. Hierbij foto’s van de centrale koel-vriesinstallatie met bijbehorende buffervat i.v.m warmte terugwinning. Elke gekoelde ruimte is voorzien van een danfossregelaar. Het danfoss-systeem maakt gebruik van de nieuwste technologie om het voor de eindgebruiker zo makkelijk mogelijk te maken. Het danfoss-systeem zorgt voor energiebesparingoptimalisatie, besturings-opties en heeft een gebruiksvriendelijke toegang

slagerij diepenveen  

Het eindresultaat bij Slagerij Diepeveen Herveld. Wij een nieuwe vriescel mogen leveren. Wij wensen slagerij Diepeveen te Herveld een hoop goede zaken toe.

Mooi & Zo te Lienden 

Bij Mooi & Zo te Lienden hebben wij een Hitachi airconditioning en luchtgordijn mogen leveren. Klanten kunnen nu kleding passen in een heerlijk koele paskamer. 

Spakenburgse Visspecialist Arjan Pastoor 

Koeltechnisch buro Midden Nederland heeft bij Spakenburgse visspecialist Arjan Pastoor een Koops koeltoonbank voorzien van plaatkoeling, koelcel en koelmachines mogen leveren. Wij vinden het een prachtige winkel geworden en zijn super trots dat onze Koops koeltoonbank nu ook te vinden is in het mooie Rhenen!

De nootzaak te Lienden

Met door ons geleverd airco voorzien van warmtepomp en een occasion wandkoeling

Worstmakerij de Molen

Met door ons geleverden; industriele panelen ten behoeve van wanden, koel en vriescel, verlichting, electra, montage en installatie werkzaamheden.

Seabas te Eindhoven

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank voorzien van plaatkoeling, koelcel is voorzien van een glazenruit, centrale koelmachine en montage en installatie werkzaamheden

Lodewijks Meat te Lith

Met door ons geleverde occasion condensor, centrale installatie, verdampers, Danfoss system manager, montage en installatiewerkzaamheden.

Klasse kip

Met door ons geleverden; Koops Koeltoonbank, montage en installatie werkzaamheden en condensingunit.

Ter Stege Food Boutique te abcoude

Met door ons geleverde Koops koeltoonbank, werkbank, occasion wandkoeling, centrale koelmachine, installatie en montage werkzaamheden.

Slagerij Baselmans te Hilvarenbeek

Met door ons geleverd occasion koeltoonbank, zelfbedienings koeltoonbank ten behoeve van de groente afdeling, koelcel, dry aged kast, montage en installatie werkzaamheden

vis amy te goes

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank voorzien van plaatkoeling, koel-vriescombinatie cel, werkbank, centraalsysteem, vriesinstallatie en montage en installatie werkzaamheden.

Meat & Daily’s te Zoetermeer

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank voorzien van plaatkoeling, combinatie koel-vriescel, achterwandkoeling, centrale installatie, vriesinstallatie en montage en installatie werkzaamheden

De zilte zee te doorn

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank voorzien van plaatkoeling, achterwandkoeling, combinatie koel-vriescel, wandkoeling, wandvriezer, centrale koelmachine, vriesmachine, montage en installatie wekzaamheden.

Elings Meat Products te Andelst

Koeltechnisch buro Midden Nederland heeft een uitbreiding mogen verzorgen op de huidige koelinstallatie bij Elings Meat Products te Andelst. Graag willen wij Elings Meat Products bedanken voor de opdracht.

Toko Tempo Doeloe te Krommenie

koeltechnisch buro midden Nederland  heeft een ‘Koops koeltoonbank’ voorzien van plaatkoeling met bijbehorende koelaggregaat mogen leveren en installeren bij Toko Tempo Doeloe te Krommenie. Deze toonbank is aangekleed met composiet op het werkblad en frontplaten (marmerlook). Ook is hij voorzien van een stootbumper. Hij staat hier prachtig. Wij wensen Toko Tempo Doeloe een hoop goede zaken toe!

slagerij Kaddour

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank voorzien van plaatkoeling, achterwandkoeling,, centrale koelmachine, vriesmachines, montage en installatie werkzaamheden.

De palingboot te kampen

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank voorzien van plaatkoeling,

Floor Foods te Middelburg

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank geforceerd gekoeld,  standaard koelmachine, montage en installatie werkzaamheden.

Supermarkt Emre Te Amsterdam

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank voorzien van plaatkoeling.

Supermarkt Corum te Zeist

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank voorzien van plaatkoeling, occasion wandkoeling, centraal koelsysteem en installatiewerk.

Urker vishandel te meppel

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank voorzien van plaatkoeling

Viswinkel het bottertje te elburg

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank voorzien van plaatkoeling, geluidsarmcondensing unit en montage en installatie werkzaamheden.

Slagerij Henk te Borculo

Met door ons geleverd Koops Koeltoonbank voorzien van plaatkoeling, wandkoeling,  standaard machines en montage en installatie werkzaamheden.

Neem contact met ons op via het contactformulier 

Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. 

  • Velden met een * zijn verplicht