Slagerij inrichting

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home » Slagerij inrichting

Slagerij inrichting

Voor uw slagerij inrichting vindt u bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland de benodigdheden wat betreft koeltechniek. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij u op professionele wijze adviseren zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het koelen van uw producten. Wij vinden voor ieder budget een passende oplossing. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom of bekijk het assortiment online.

Richt uw slagerij inrichting in met betaalbare koelmeubels

Sinds 2013 beschikken wij over een eigen productlijn ‘Koops Koelmeubels’ waar wij erg trots op zijn. Dankzij deze productlijn is het voor ons mogelijk om u betaalbare koelmeubels aan te bieden. In uw slagerij zijn dry age kasten natuurlijk onmisbaar. Dry-aged rijpen zorgt voor een grote verdamping van het vocht dat in vlees aanwezig is. Dit proces duurt wel 15 tot 28 dagen. Door een dry age kast in uw pand te plaatsen kunt u uw klanten het proces laten zien en aantonen dat uw vlees van kwaliteit is. Wij bieden 1-deurs, 2-deurs en 3-deurs dry age kasten aan. Om bijvoorbeeld vleeswaren tentoon te stellen kunt u een kijkje nemen bij de koeltoonbanken met plaatkoeling. De ingebouwde plaatkoeling zorgt ervoor dat de luchtcirculatie minimaal blijft en uw vleeswaren niet uitdrogen.

Voor slagerij inrichting komt u langs in onze showroom

Onze medewerkers heten u van harte welkom in de showroom in Ingen. Hier zoeken we graag samen met u naar de juiste oplossingen voor uw wensen wat betreft uw slagerij inrichting. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over een specifiek product? U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0344-689393.

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

VAKBLAD

Wij staan een keer per maand in een vakblad.

Beurzen

Wij staan met ons familie bedrijf op beurzen, zoals de slagersbeurs.

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht