Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/middennederland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Koeltoonbank slagerij

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home » Koeltoonbank slagerij

Koops Koeltoonbanken 

Bewaart, bereidt, verwekt of verkoopt u producten die een koele omgeving nodig hebben? En wilt u graag veel gebruiksgemak? Sinds 2013 hebben wij een eigen koelmeubellijn. Wij leveren, installeren en onderhouden vele standaard maten en modellen koelmeubels en koelcellen. Wij kunnen u daarmee een compleet concept aanbieden.

Speciaal voor de vlees en visbranche hebben wij een koeltoonbank ontworpen voorzien van plaatkoeling. De ingebouwde plaatkoeling en steunverdamper werken samen om de luchtcirculatie zo klein mogelijk te houden. Daardoor ontstaat de juiste klimaatbeheersing in de koeltoonbank en is het uitdrogen van het product geminimaliseerd. Extra luchtbevochtiging is daarom ook meestal overbodig. Indien extra luchtbevochtigen gewenst is kunnen wij dit ook uiteraard ook voor u verzorgen.

Keuze uit extra opties 

De Koops koeltoonbanken zijn leverbaar in elke gewenst ral-kleur. Tevens zijn er ook veel diverse mogelijkheden kwa aankleding van de koeltoonbank. Als optie kunt u kiezen voor een houten front of composiet als werkblad. Uw kunt eindeloos combineren en de koeltoonbank stijlen naar uw eigen stijl en smaak.  

Ook kunnen wij div. accessoires leveren ten behoeve van de koeltoonbank bijv. HACCP goedgekeurde nachtafdekking, weegschalenplateaus, zakkenhouders, extra opbergruimte aan de achterzijde.

Ruim aanbod aan occasions

Wij hebben diverse occasion modelen voorradig. Voor meer informatie over de producten en prijs kunt u contact met ons opnemen. Heeft u vragen over een specifiek product zoals een koeltoonbank voor uw slagerij of viswinkel? Belt u dan naar 0344-689393.

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

VAKBLAD

Wij staan een keer per maand in een vakblad.

Beurzen

Wij staan met ons familie bedrijf op beurzen, zoals de slagersvakbeurs

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht