Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/middennederland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Koeltoonbank met plaatkoeling

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home » Koeltoonbank met plaatkoeling

Koeltoonbank met plaatkoeling

Kent u de voordelen van een koeltoonbank met plaatkoeling al? Verkoopt u vis, vlees of traiteur?  Dan is een koeltoonbank met plaatkoeling onmisbaar in uw winkel. Hiermee zorgt u namelijk dat uw producten langer vers blijven en uitdroging wordt geminimaliseerd. De plaatkoeling in combinatie met de grote steunverdamper zorgen ervoor dat de luchtcirculatie zo klein mogelijk blijft. Zo ontstaat er een juiste klimaatbeheersing en blijven uw producten langer vers. 

Kies voor een koeltoonbank met plaatkoeling

Ontvangt u liever eerst meer informatie of advies over een koeltoonbank met plaatkoeling? Dat kan! Graag ontvangen wij u in onze showroom in Ingen waar onze ervaren medewerkers voor u klaar staan. Graag komen we samen tot een juiste oplossing voor uw producten. Voor ieder budget vinden wij de koeloplossing die aansluit bij uw wensen. Heeft u bij ons de ideale koeltoonbank met of zonder plaatkoeling gevonden? Dan leveren en plaatsen wij deze graag voor u. Ook voor onderhoud en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een 24/7 reparatieservice.  Neem dan vrijblijvend contact op met: 0344-689393.

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

VAKBLAD

Wij staan een keer per maand in een vakblad.

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht