Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/middennederland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Koeltoonbank kopen

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home » Koeltoonbank kopen

Koeltoonbank kopen

Wanneer u een koeltoonbank wilt kopen bent u bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan bedrijfskoelingen en airconditioning aan. Al meer dan 40 jaar staan wij goed bekend bij diverse winkels, supermarkten, ziekenhuizen, zorginstellingen, restaurants en groothandels. Wij leveren u graag een totaalconcept van aanschaf tot levering en van onderhoud tot reparaties.

Door een koeltoonbank te kopen blijven uw producten langer vers

Wilt u ook producten aan kunnen bieden die in optimale staat verkeren? Kiest u dan voor toonbanken met geforceerde koeling. Deze zijn zeer geschikt voor het koelen van groente en fruit, verpakte vleeswaren, frisdranken en snacks. Deze toonbanken worden gekoeld door middel van luchtcirculatie, hierdoor blijven uw producten langer vers. Wilt u een koeltoonbank kopen? Dan heeft u ruime keuze. Hieronder vindt u een korte opsomming van ons aanbod:

Deze koelbank heeft een compleet afgelaste lekbak, ventilatoren, RVS stopcontacten, een stapelhoogte van circa 100 mm en een gegalvaniseerd frame. U kunt zelf een gewenste Ral-kleur kiezen;

Dit model biedt u de mogelijkheid om de gewenste opstelling te maken zodat de koeltoonbanken precies in uw pand passen.

Maak mooie opstellingen met de serie Koops Round. Deze koeltoonbank is voorzien van een gegalvaniseerd frame, standaard RVS werkblad, ventilatoren en heeft een stapelhoogte van circa 100 mm.

Bekijk het gehele assortiment aan koeltoonbanken online of in onze showroom in Ingen. Heeft u vragen? Belt u dan naar het telefoonnummer 0344-689393. Wij staan u graag te woord wanneer u een koeltoonbank wilt kopen.

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

VAKBLAD

Wij staan een keer per maand in een vakblad.

Beurzen

Wij staan met ons familie bedrijf op beurzen, zoals de slagersbeurs.

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht