Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/middennederland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Koeltechniek Rotterdam

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home » Koeltechniek Rotterdam

Koeltechniek Rotterdam

Koeltechnisch Buro Midden Nederland is u graag van dienst op alle gebieden van koeltechniek in omgeving Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf met een breed scala aan diensten en producten voor bedrijfskoeling en airconditioning. Van ontwerp tot aanschaf en van onderhoud tot reparatie. Wij leveren graag een totaal concept zodat u geheel ontzorgd wordt. Bekijk ons assortiment online of kom eens langs in onze showroom in Ingen.

Maak kennis met onze eigen productlijn ‘Koops Koeltechniek’ in omgeving Rotterdam, Amsterdam en Utrecht

Heeft u producten die in een koele omgeving bewaard, bereid, verwerkt of verkocht dienen te worden? Dan is het belangrijk dat u de juiste koeltechniek in uw bedrijf in omgeving Rotterdam, Amsterdam en Utrecht heeft. Maak kennis met ons assortiment dat bestaat uit:

Naast het aanschaffen van bovenstaande producten kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reparaties en plaatsing van koeltechniek in omgeving Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Ruim assortiment aan occasions

Naast nieuwe producten vindt u in ons assortiment ook occasions van optimale kwaliteit. Het assortiment aan occasions is wisselend, dus neemt u tijdig een kijkje op onze website wanneer u geïnteresseerd bent in koeltechniek in omgeving Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Zo vindt u bijvoorbeeld verschillende koelkasten, werkbanken en wandkoelingen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en de prijs.

Kom langs in de showroom in Ingen

U bent van harte welkom in onze showroom waar onze medewerkers klaar staan om u te informeren en te adviseren over koeltechniek. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0344-689393. Of stuur een e-mail naar info@middennederland.nl. Wij proberen altijd binnen 24 uur antwoord te geven op uw vraag.

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

VAKBLAD

Wij staan een keer per maand in een vakblad.

Beurzen

Wij staan met ons familie bedrijf op beurzen, zoals de slagersbeurs.

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht