Koeltechniek Nieuwegein

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home » Koeltechniek Nieuwegein

Koeltechniek Nieuwegein

Voor een breed assortiment aan diensten en producten op het gebied van koeltechniek gaat u naar Koeltechnisch Buro Midden Nederland in Ingen, nabij Nieuwegein. Al meer dan 40 jaar leveren bij professionele diensten en producten voor airconditioning en bedrijfskoeling. Wij staan altijd voor u klaar, van ontwerp en plaatsing tot aan reparatie en onderhoud. Bereidt, verwerkt, verkoopt of bewaart u producten waarvoor een koele omgeving noodzakelijk is? Dan hebben wij het geschikte meubel voor u.

Veel mogelijkheden op het gebied van koeltechniek nabij Nieuwegein

Naar wat voor koelmeubel bent u op zoek? Past een wandkoelmeubel of juist een koeltoonbank meer bij uw werkzaamheden? Of zoekt u een koel- of vriescel? In onze eigen koelmeubellijn bieden bij u veel mogelijkheden. Deze koelmeubels zijn compleet verzorgd! Wij leveren, installeren en onderhouden veel modellen en maten koelmeubels. Ook bieden wij een groot aantal occasions, die bekend staan om de goede kwaliteit. In onze winkel nabij Nieuwegein vindt u gegarandeerd wat u zoekt op het gebied van koeltechniek.

Bekijk het ruime aanbod

Als u geïnteresseerd bent in koeltechniek, bezoekt u onze winkel in Ingen, in de buurt van Nieuwegein. In deze winkel staan wij op doordeweekse dagen voor u klaar. U ontvangt van ons informatie en passend advies zodat u het geschikte meubel vindt. Heeft u op voorhand nog vragen of wenst u graag meer informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0344 689393.

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

VAKBLAD

Wij staan een keer per maand in een vakblad.

Beurzen

Wij staan met ons familie bedrijf op beurzen, zoals de slagersbeurs.

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht