Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/middennederland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Koelinstallatie kopen

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home » Koelinstallatie kopen

Koelinstallatie kopen

Wilt u een koelinstallatie kopen? Komt u dan eens langs in de showroom van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf met een breed scala aan diensten en producten voor bedrijfskoeling en airconditioning. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Waarmee kunnen wij u helpen?

Ruime keuze wanneer u een koelinstallatie wilt kopen

Wat wilt u koelen? Gebak, vlees, salades, ijs? Bij ons vindt u een passend koelmeubel voor ieder product. Zo kunt u bij ons terecht voor standaard koel- en vrieskasten, maar ook voor wandkoelmeubels voor uw supermarkt. En komt u er even niet helemaal aan uit? Dan staan wij klaar om u passend advies te geven zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u besloten welke koelinstallatie u wilt kopen? Dan komen wij deze graag in uw pand plaatsen en verrichten wij graag tijdig onderhoudsbeurten. Mankeert er iets aan uw koelinstallatie? Dan komen wij deze ook graag repareren. Oftewel, service van A tot Z. Dat is waar u verzekerd van bent wanneer u kiest voor Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over een specifiek product? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0344-689393 of kom langs in onze showroom in Ingen waar u uw koelinstallatie kunt kopen. De koffie staat klaar.

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

VAKBLAD

Wij staan een keer per maand in een vakblad.

Beurzen

Wij staan met ons familie bedrijf op beurzen, zoals de slagersbeurs.

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht