Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/middennederland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Koel en vriescellen

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home » Koelcellen kopen

Koel-vriescellen

Wilt u koel- vriescellen kopen voor uw onderneming? Dan bent u bij koeltechnisch buro Midden Nederland aan het juiste adres. Of het nu gaat om relatief eenvoudige vries- of koelcellen die u wilt kopen of om maatwerk. Graag geven wij u een deskundig advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Binnen ons assortiment hebben wij twee soorten vries- en koelcellen die u kunt kopen:

Dit is een commerciële koel- en vriescellenlijn en is alleen leverbaar in standaard afmetingen. U heeft keuze uit twee verschillende wanddiktes: 85 en 105 mm. Doormiddel van een haak- en slotsysteem is deze eenvoudig te installeren.

Deze koel- en vriescellenlijn heeft oneindig veel mogelijkheden. Zo is deze verkrijgbaar in vier verschillende wanddiktes en kunt u een keuze maken verschillende type deuren. Matrix is leverenbaar in grijs, wit en rvs

Naast de bovengenoemde opties kunt u ook kiezen voor industriale panelen. Deze zijn speciaal ontworpen voor toepassingen in omgevingen waar temperatuurcontrole en hygiënische veiligheid van belang zijn. Denkt u hierbij aan voedselverwerkingsbedrijven, koel- en vriesopslag en clean rooms voor de biotechnologie en farmaceutische industrie.

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0344-689393.

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

VAKBLAD

Wij staan een keer per maand in een vakblad.

Beurzen

Wij staan met ons familie bedrijf op beurzen, zoals de slagersbeurs.

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht