Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/middennederland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Klimaattechniek Utrecht

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home » Klimaattechniek Utrecht

Klimaattechniek Utrecht

Klimaattechniek in uw woning of bedrijfspand nabij Utrecht is van groot belang. Hiermee wordt gezorgd voor het binnenklimaat, waardoor er een fijne woon- of werkomgeving ontstaat. Onder klimaattechniek wordt koeltechniek, verwarmingstechniek en regeltechniek verstaan. Dit betekent dat u voor deze drie punten maar één specialist hoeft in te schakelen. En dat is Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Onze experts staan voor alles op het gebied van klimaattechniek voor u klaar vanuit Ingen, in de buurt van Utrecht.

Klimaattechniek voor ieder doel vindt u bij de specialist nabij Utrecht

Voor iedere ruimte en voor ieder doel is er klimaattechniek. Wilt u bijvoorbeeld maar een kamer koelen of wilt u een heel gebouw zoals een ziekenhuis koelen en verwarmen? Wat uw wensen ook zijn, wij staan u met passend advies graag bij! In ons assortiment vindt u 3 hoofdmerken: Haier, LG en Mitsubishi. Heeft u goede ervaringen met een ander merk dat niet tot onze hoofdmerken behoort? Wij kunnen uw gewenste merk ook aanbieden! Voor iedere toepassing en voor ieder budget vinden wij een passend systeem.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van klimaattechniek in de omgeving van Utrecht? Vraag dan gerust meer informatie door te bellen naar 0344 689393 of door een bezoek te brengen aan onze winkel in Ingen. Wij vertellen u graag alles over onze producten en diensten.

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

VAKBLAD

Wij staan een keer per maand in een vakblad.

Beurzen

Wij staan met ons familie bedrijf op beurzen, zoals de slagersbeurs.

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht