Airconditioning Veenendaal

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home » Glasdeurkast

Wilt u uw producten graag tentoonstellen in een glasdeurkast? Bekijkt u dan eens het assortiment van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen, leveren, plaatsen, repareren en onderhouden van bedrijfskoelingen en airconditioning. Inmiddels staan we goed bekend in diverse branches zoals supermarktketens, groothandels, ziekenhuizen, zorginstellingen en restaurants. Oftewel, voor iedereen die met koelen en vriezen te maken heeft.

Een glasdeurkast in de vorm van een vitrine

Maakt u de mooiste en lekkerste taarten en andere lekkernijen die u graag wilt laten zien aan uw klanten? Dan zijn vitrines de oplossing! Bent u op zoek naar een grote of kleine vitrine en wilt u een ijsvitrine of een display vitrine die enkel koelt? Bekijkt u ons assortiment eens en vind de glasdeurkast waar u naar op zoek bent. Zo bieden wij de volgende vitrines aan:

  • Cool- Line Panorama Koelvitrine
    Deze glasdeurkast heeft een draaibaar onderstel met 5 ronde, gefixeerde glazen plateaus. De afmeting van deze vitrine is 680x690x1820 mm;
  • Panorama Koelvitrine
    Deze glasdeurkast heeft 4 verstelbare glazen etages zodat u zelf de juiste samenstelling kunt creëren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0344-689393. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden wat betreft een glasdeurkast.

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht