Display vitrines

Klantgericht

Kundig

N

Kwaliteit

Home ยป Display vitrines

Wij van Koeltechnisch Buro Midden Nederland bieden u graag een compleet concept aan wanneer u op zoek bent naar display vitrines. Zo kunt u ons inschakelen voor zowel het leveren, installeren als onderhouden van display vitrines. Wij beschikken over onze eigen lijn koelmeubels genaamd Koops Koelmeubels. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom in Ingen.

Eigen productlijn display vitrines

Maak kennis met Koops Koelmeubels. Wat betreft display vitrines bieden wij u drie mogelijkheden aan:

  • Koops Nassau
   Deze vitrine heeft een RVS werkbank die gemakkelijk schoon te maken is. Verder is deze vitrine voorzien van een gekoelde opbergruimte aan de achterzijde en ruiten die via de bovenkant te openen zijn. Wilt u een warmhoud vitrine met salade bar etc.? Dat is namelijk ook mogelijk. Overig extra opties zijn schuifruiten aan de achterzijde en LED- verlichting;
  • Koops Calabria
   Deze vitrine is zeer geschikt voor het koelen van chocolade en gebak. De schappen zijn gemaakt van RVS en de achterzijde is voorzien van thermopane schuifruiten. Koops Calabria is verkrijgbaar in 1000 en 1400 mm. Als extra optie heeft u de mogelijkheid om LED- verlichting toe te voegen;
  • Koops Florida

   Deze vitrine is geschikt voor het koelen van chocolade en gebak en zal zeer stijlvol in uw onderneming staan. Het model is ook verkrijgbaar in een ongekoeld model of zelfbediening. De klimaatgroep waar deze vitrine zich in bevindt, is klasse 3. Koops Florida is voorzien van verstelbare voeten en een achterzijde van thermopane schuifruiten. Ook is het mogelijk om LED- verlichting toe te voegen.

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden en specificaties van display vitrines? Of heeft u een vraag over onze andere koelmeubels voor supermarkten, horecabedrijven en andere ondernemingen? Neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0344-689393.

Winkel

Heeft u vragen? Bel, mail of kom eens langs in de winkel. Wij helpen u graag.

Neem contact op

Of kom eens op bezoek in onze winkel.

 • Velden met een * zijn verplicht